V CURSA DEL FOC

El passat diumenge 26 de juny, es va disputar la V edició de la Cursa del Foc a Olesa de Montserrat. El traçat de la cursa, amb sortida i arribada a la Plaça de Catalunya, dins d’un circuit completament urbà era força exigent. Fins el km 5 el perfil es caracteritza per un seguit de pujades i baixades amb molts canvis de direcció que no permeten agafar un bon ritme, al km 6 s’arriba a una forta baixada que s’ha de tornar a pujar al km 8, per finalitzar l’últim km bastant pla. La forta calor patida durant tota la prova ha estat determinant, condicionant de ben segur els registres assolits, responent de forma contundent al nom de la cursa. Els guanyadors de la cursa han estat en Sergio Enriquez en categoria masculina (32’29’’) i Yolanda Riera en categoria femenina (39’29’’). Cal felicitar al Club Atletisme Olesa i a l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat per la bona organització de la cursa. Una cursa gens massificada, on aquest any el nombre total d’atletes que han finalitzat la prova ha estat de 421.
La participació de la Unió Atlètica Rubí ha estat representada per 13 atletes, 11 en categoria masculina i 2 en categoria femenina. El primer en arribar del club ha estat en Vicente Blasco, arribant en la posició 33 de la general, amb un sensacional registre de 37’35”, seguit d’en Roman Mota, posició 35 i un registre de 37’56’’, per tant ambdós sub38 sota un traçat i unes condicions força exigents, enhorabona!! A continuació han arribat en Toni Navas, 38’36’’, Dani Pons, obtenint un magnífic registre de 39’10’’ i demostrant que ja es troba totalment recuperat, Jordi Porrera, 41’31’’, Javier Cid, 41’39’’, Toni Bernal, 41’55’’, Víctor Gimeno, 42’05’’, Arcadi Grigorian, 42’55’’, José Varón, 48’16’’i Antonio Cantón, 53’13’’ que es reincorpora després d’un temps d’inactivitat. En categoria femenina la primera classificada ha estat la Montse Claramonte, posició 43 en fèmines i un registre de 58’33’’, seguida de la Tània Carpio, posició 45 en fèmines i un temps de 59’41’’.
Amb la disputa d’aquesta cursa conclou el Campionat Social d’enguany, el més disputat de tots, amb un total de 54 participants!!, dels quals fins a 25 corredors han completat les 6 curses puntuables. Podeu consultar la classificació general final. Pròximament es notificarà els premiats de cada categoria. *Resultats* *Fotografies*
RECORDEU que ja s’ha començat a treballar en el calendari del pròxim campionat social, podeu enviar els vostres suggeriments a través del fòrum.