10a Mitja Marató Ciutat de Terrassa

Aquest diumenge passat 18 de gener de 2009 va tenir lloc una de les curses atlètiques amb més participació de Catalunya, 1.949 atletes arribats, la Mitja Marató de Terrassa que al mateix temps era Campionat d’Espanya de Veterans i puntuable per el nostre Campionat Social. El recorregut de la cursa estava marcat per dos pujades importants, una de 3 kms en el primer terç de cursa i una altra de 1 km i mig just al final de la prova. De ben segur que no era la cursa ideal per assolir la millor marca, era una cursa per saber regular i dosificar l’esforç per tenir forces en la part final.
De la UAR van participar 8 atletes, una bona participació si tenim en compte les darreres curses. Ara bé, podia haver estat millor, ja que era la primera cursa puntuable del nostre Campionat Social. En canvi el nivell ha estat fantàstic, sis corredors han baixat de 1h 30’.
El primer del club ha estat en Brígido Aranda que entrava en la posició 53 de la cat. M4 amb 1h 24’21” fent una cursa molt intel·ligent, de menys a més. A pocs segons va entrar Ignasi Melo amb un temps de 1h 24’42” assolint el 7è lloc en el Campionat d’Espanya de Veterans de la categoria M5. Darrere d’ell va entrar l’incombustible Joan Llopart aconseguint la posició 58 de la cat. M4 amb un meritori temps de 1h 25’17”.Un xic més tard va arribar En Miquel Merino assolint una meritòria marca personal de 1h26’10” arribant en la posició 65 de la cat. M4. Després d’aquesta colla de grans veterans, van entrar els " benjamins" del club presents en aquesta cursa. En José manuel Santamaría amb un temps de1h 27’32” i en Vicente Blasco amb un temps de 1h 29’41”. Una mica més tard va arribar Toni Bernal, en la posició 131 de la cat. M4, assolint un temps de 1h 34’29” fent un meritori esforç si tenim en compte l’estat dels seus genolls.
En la categoria femenina va participar Isabel Pinheiro assolint un temps1h 59’35”, aconseguint la posició 24 de la seva categoria. Un bon temps si considerem la duresa de la cursa.
A partir de demà penjarem les classificacions provisionals del Campionat Social.
Des de la secció de fons animem a participar en la propera cursa puntuable, la mitja Marató de Barcelona, el 8 de febrer. Us hi esperem!! "Fotos" "Resultats"