Cursa dels nassos - Sant Silvestre 2008


Com ja és tradició, les Sant Silvestres han tancat l’any atlètic a Catalunya. El dimecres 31 de desembre, es va celebrar la Cursa dels Nassos – Sant Silvestre de Barcelona, amb rècord de participació, arribant a 8.280 corredors. La victòria ha estat per José Ríos (CA Manresa), que ha batut el Rècord de Catalunya de 10 quilòmetres en ruta amb un temps de 28'42”. En categoria femenina la victòria ha estat per l'italiana Anna Incerti amb 32'12”, seguida de Rosa Morató.

El recorregut de la cursa ha estat força interessant i atractiu corrent paral·lel al mar fins arribar a l’hotel Arts i la torre Mapfre, després hem continuat per la zona de Pla de Palau, el lateral del Parc de la Ciutadella, el Teatre Nacional de Catalunya, la Torre Agbar completament il·luminada i l’últim tram transcorria per l’Avinguda Diagonal.

Per al que respecta als atletes de la U.A.RUBI, només han participat 5 atletes. En Miquel Merino ha obtingut una magnífica posició (lloc 394), tenint en compte la gran participació assolint un destacat temps de 38’24”. En Federico Haba ha arribat en la posició 1541 amb un temps de 43’53”. En categoria femenina ha participat Isabel Pinheiro obtenint la posició 202 amb un temps de 52’07”. Cal destacar que a la seva categoria va arribar en 9a posició.
També m’agradaria ressaltar la participació de José Ignacio Barrios pel seu gran esforç de superació durant la prova atlètica. Hem de considerar que el nostre company acaba de començar amb això de l’atletisme. En José Ignacio va fer un temps de 1h09’49” i anava acompanyat tota l’estona per en Vicente Blasco. El nostre company s’ha proposat baixar de l’hora en els 10 kms, segur que no era la millor data per aconseguir l’objectiu, després de les festes de Nadal. De ben segur que durant al llarg de l’any 2009 ho aconseguirà. Ànims!!!

Des de la secció de fons us volem desitjar un bon any 2009. Recordeu que la primera cita del campionat social és a la Mitja de Terrassa el dia 18 de gener. Apunteu-vos!!!

Miquel Merino (esquerra) "Resultats" Vicente B. i Jose Ignacio (dreta)