1a Cursa Nocturna dels Mussols

Aquest dissabte 14 de març a Sant Quirze del Vallès es va celebrar la 1a edició de la Cursa Nocturna dels Mussols. Aquesta cursa tenia trets diferencials sobre les que hem fet fins ara. El primer, és que era de muntanya, sobre uns 10 kms. aproximadament amb la duresa que comporta i com a segon tret, és que es realitzava de nit, per veure tenies que anar amb un frontal, una diferència bastant substancial a tenir en compte. El circuit era bastant dur amb dues rampes bastant exigents i les baixades tenien la seva dificultat degut a la poca visió. Des d’aquí ens agradaria felicitar al Centre Excursionista Sant Quirze del Vallès per la gran organització de les diferents curses, ja que també van organitzar curses infantils abans de començar la cursa nocturna. La participació de la cursa de grans va ser de 256 atletes arribats.
Per al que respecta a la participació de la U.A.RUBI cal dir que ha estat representada per la família Merino, els dos fills i els seu pare i per 3 atletes més. En Ferran i en Gerard Merino van ocupar el 1er i 2on lloc respectivament a la cursa de 500 mts. Enhorabona nois!!
En la cursa de grans, el primer del club ha estat en Miquel Merino que entrava en la posició 13 de la general i 2on de la cat. VET45 amb un temps de 46’58”, a continuació, en el lloc 14 i a només 12 segons va arribar en José Manuel Santamaria fent un temps de 47’12”. Impressionant la cursa realitzada per aquesta parella que han anat junts durant quasi tota la cursa. Felicitats!!. El següent ha estat, en Vicente Blasco arribant en la posició 101 de la general realitzant un temps de 57’36”. Aquest atleta ho va passar bastant malament, ja que es va torçar el turmell a poc de la sortida i a mitja cursa es va caure. Tenia bastants problemes de visió. Finalment, va arribar Luis Cambra en la posició 136 realitzant un temps de 1h 00’ 28”. Bon debut del nostre company en el Campionat Social que tenia com a objectiu baixar de l’hora. Llàstima!!. En Luis és veí d’aquesta localitat i ens va avisar de com era el recorregut. També destaquem la tasca realitzada per la companya d’en Vicente Blasco, la Montse, ja que ha estat l’encarregada de fer el reportatge fotogràfic.
Per una altra banda, el diumenge 15 de març es va celebrar la 1a Mitja Marató Costa de Barcelona-Maresme-Calella amb la participació de Ricardo Mallol, atleta de la U.A.RUBI, arribant en la posició 151 de la categoria VET 45, realitzant un temps de 2h 04’17”. Des de la Comissió de Fons volem reconèixer l’esforç del nostre company. "Resultats" "Fotos" "video"