19ª Cursa per Collserola

Aquest diumenge 17 de maig s’ha celebrat la vuitena edició del Campionat de Catalunya de Curses de Muntanya a Cerdanyola, en el marc de la 19a edició de la Cursa per Collserola. En homes, el Campió ha estat de José Manuel Granadero (CA Igualada) amb un temps de 45'11” i en dones, la primera classificada ha estat Hasna Bahom (California Sports) amb un temps de 54'46”.
La participació i organització de la cursa ha estat esplèndida arribant 719 corredors a meta. Cal dir que la cursa estava limitada a 750 atletes per afavorir la seguretat dels participants. Els atletes havien de recórrer una distància de 13,600 kms i salvar un desnivell acumulat de 170 mts d'alçada.
A Cerdanyola s’han desplaçat un total de 7 atletes de la U.A.RUBÍ, obtenint uns interessants resultats. El primer del club ha estat, en Brígido Aranda que entrava en la posició 48 de la general i 9è de la cat. M4 amb un temps de 54’39”. Ja el tenim en forma!. Seguidament ha entrat Daniel Pons en la posició 83 de la general i 39è de la cat. M3 amb un temps de 57’42”. Bona cursa Dani!!
Ismael Blanco assolia la posició 244 de la general i la 127 de la cat. M3 amb un temps de 1h 03’46”. Un xic més tard va arribar Antonio Cantón (ja recuperat de la gastroenteritis) en la posició 291 de la general i la 79 de la cat. M4 amb un temps de 1h 05’07”. Després va arribar un nou debutant de la lliga social, que no del club, ja que porta molts anys, em refereixo a Gregorio Cantón, va assolir la posició 454 de la general i la 120 de la cat. M4 amb un temps de 1h 10’08”. Bon debut!!.
Lorenzo Blanco arribava en la posició 559 de la general i el 13 de la cat. M6 amb un temps de 1h 14’41”. Bona cursa, Lorenzo! Finalment va arribar la inesgotable Concha Gil en la posició 678 de la general i 1a classificada de la cat. F6. Felicitats Concha!!
Des de la Secció de fons volem donar ànims al nostre company Jordi Revenaque, ja que estava inscrit per aquesta cursa i no pogut assistir degut a una fascitis plantar.