23a Cursa Popular de Nou Barris

Aquest diumenge 31 de maig, s’ha celebrat al districte de Nou Barris la ja tradicional cursa popular de 10 kms, en la seva 23a edició. Ha estat una cursa molt ben organitzada pel CANB i hem pogut gaudir tots plegats d’un ambient agradable i tranquil sense patir cues ni aglomeracions, i això que la participació no ha estat gens malament, 738 atletes arribats.
El recorregut es presentava un xic complicat, ja que la primera part era molt ràpida i, en canvi, a la segona ens esperava tota de pujada. No era molt exigent, però el problema és que es feia molt llarga.
La participació de la U.A.RUBÍ ha estat de 6 atletes aconseguit uns meritoris resultats. En Vicente Blasco ha arribat en la posició 52 assolint un temps de 40’07”. Bon temps, si tenim en compte la llarga aturada que ha fet per descansar. A pocs segons ha entrat en José Manuel Santamaría en la posició 59 amb un temps de 40’37”. En José Manuel està mantenint una gran regularitat durant tot l’any. Seguidament ha entrat en Daniel Pons en la posició 82 amb un temps de 41’26”. En Dani venia de viatge i no ha pogut entrenar tot el que hagués desitjat, de totes maneres ha fet una bona cursa. Una mica més tard ha arribat el nostre company Antonio Cantón en la posició 169 amb un temps de 44’01”. Antonio cada vegada està millor i ara ja comença a baixar els seus temps. Seguidament ha arribat en Gregorio Cantón en la posició 342 amb un temps de 47’29”. Cal felicitar-lo, ja que està evolucionant de manera molt ràpida el seu ritme. Segueix així Gregorio!! I per acabar, cal destacar l’actuació de la nostra veterana Isabel Pinheiro, ja que va aconseguir la 2a posició de la seva categoria amb un temps de 51’09”. Enhorabona Isabel!!
“Resultats”
Per altra banda, el dissabte 30 de maig es va celebrar a la localitat del Prat del Llobregat, la X Cursa Delta Prat, organitzada pel Pratenc AA. amb la participació de la nostra companya Montse Claramonte. Va ser el seu debut des de que és sòcia de la nostra entitat. Montse va patir força la calor que feia i va fer un temps bastant per sota de les seves possibilitats. Ànims!!