XIX Cursa Vila Olímpica

El passat diumenge 21 de juny es va celebrar la XIX edició de la cursa de la Vila Olímpica a la ciutat de Barcelona. Aquesta era la darrera prova puntuable del nostre Campionat Social. El circuit es prestava a assolir bones marques, ja que era bastant pla i no feia la calor sufocant de la setmana passada. La participació de la cursa ha estat molt alta, 1070 atletes arribats i es confirma el gran moment de l’atletisme popular a Catalunya, llàstima que l’organització no hagi estat a l’alçada dels participants. El fet més negatiu va ser que es van produir llargues cues en la recollida de dorsals, provocant un retràs considerable en la sortida de la cursa. No entenem el que va passar, ja que és una cursa amb una dilatada experiència organitzativa.
Per al que respecta a la participació de la U.A.RUBI cal dir que ha estat representada per 4 atletes. El primer en arribar ha estat en José Manuel Santamaría aconseguint un meritori registre de 39’34” i assolint la posició 98 de la general. Gran temporada la del nostre company, mantenint una gran regularitat durant tot l’any, aquest fet l’ha valgut per guanyar el Campionat Social, Felicitats!! A pocs segons ha arribat en Federico Haba aturant el rellotge en 40’10” assolint la posició 120 de la general. Aquest atleta ha realtzat la millor marca personal de l’any en els 10 kms. Una mica més tard va arribar Antonio Cantón, en la posició 224 de la general, assolint un temps de 43’01”. Aquest atleta també ha aconseguit realitzar marca personal de l’any. Enhorabona a tots dos!!
Finalment va arribar en Gregorio Cantón, realitzant un temps de 56’12” i ocupant la posició 908 de la general. Cal dir, que aquest atleta no es va trobar gens bé i des de la Secció de Fons volem reconèixer l’esforç pel fet d’haver acabat la cursa. Coses que passen, Gregorio!!
Pròximament penjarem les classificacions finals del Campionat Social 2009. "Resultats"