3a CURSA POPULAR DEL CORREDOR

El passat diumenge 5 de juliol es va celebrar la 3a Cursa Popular del Corredor a la població de Dosrius. La sortida de la cursa estava situada en la urbanització de Can Massuet i ràpidament s’endinsava en el parc natural del Montnegre i el Corredor. El circuit de 8 kms era bastant exigent, sobretot en la part inicial, després hi havia un replà, una baixada i en la part final una altra pujada, però bastant més suau. Menys mal que bona part del recorregut tenia ombra, perquè va fer una intensa calor durant tot el matí.
La nostra entitat va col·laborar amb l’organització de la cursa, la família Malavés i la família Babiano es van encarregar de fer les botifarres a la brasa i entregar-les als corredors que finalitzaven la prova.
La participació de la U.A.RUBÍ va estar representada per en José Manuel Santamaría realitzant un temps de 34’27” i en Toni Bernal que va fer un temps de 38’50”.
Per altra banda, la representació femenina de la nostra entitat va estar càrrec de Dolores Navarro, Mari Carmen Fernández i Montse Claramonte. Aquestes tres atletes van fer una gran cursa segons les seves possibilitats. Montse Claramonte va aturar el rellotge al voltant dels 53 minuts, Dolores Navarro i Mari Carmen Fernández, que van anar tota l’estona juntes, van realitzar un temps de1 hora i 3 minuts aproximadament. Enhorabona a totes tres!!!
En Vicente Blasco es va dedicar a acompanyar-les i a fer fotos durant tot el recorregut.
Després de la cursa l’organització ens va convidar a la piscina de Can Batlle. Varem gaudir d’una estupenda remullada i els nens s’ho van passar d’allò més bé, i finalment, vam degustar una paella a preus populars.
Des de la secció de fons volem animar a les fèmines del club a que participin més a les curses, com ho han fet en aquest cas les nostres companyes. "Fotos"