3a Mitja Marató de Relleus de Mataró

El passat dissabte 18 de juliol, la Colla Maimakansu va organitzar la 3a edició de la Mitja Marató per Relleus de Mataró. La participació de la cursa venia determinada per la composició d’equips de 3 corredors on cadascú feia uns 7 kms aproximadament per cobrir la distància de 21,097 kms. La Colla Maimakansu va dissenyar un circuit de 1,2 kms per dintre del Parc Central de la localitat de Mataró. Cal destacar la bona organització i la generosa entrega d’obsequis als participants.
La nostra entitat va participar amb un equip integrat per en Vicente Blasco, José Manuel Santamaría i en Daniel Pons. Aquest equip va aconseguir la 29a posició de 131 equips participants, realitzant un temps total de 1h 24’59”. Si mirem la classificació per categories, el nostre equip va aconseguir una meritòria 18a posició de 67 equips arribats.
Des de la secció de fons volem animar als nostres companys i companyes a participar en properes proves de relleus. Són molt divertides i fomenta la relació entre nosaltres. "Resultats" "Fotos"