26a MITJA MARATÓ DE SANT CUGAT

Aquest diumenge a la localitat de Sant Cugat del Vallès s’ha celebrat la 26ena edició de la Mitja Marató. Aquesta és una de les mitges amb més solera del calendari català. El circuit transcorria pels principals punts emblemàtics de la ciutat, com el Centre Cultural, el Monestir, el CAR i l’Ajuntament. El recorregut era bastant sinuós i ondulat. Aquest fet fa que la mitja de Sant Cugat sigui una de les més complicades, ja que no et deixa agafar un ritme constant. La participació ha estat elevada, arribant a la meta 1098 participants.
Per al que respecta a la participació de la U.A.RUBI, cal dir, que han participat més dones que homes, dada interessant!!.
El primer del club ha estat en Brígido Aranda que entrava en la posició 135 amb un temps de 1h 29’55”. El següent ha estat, en Federico Haba arribant en la posició 233 realitzant un temps de 1h 34’13” i finalment Antonio Cantón arribant en la posició 374 i aturant el rellotge en 1h38’56”. Magnífic temps dels tres, si tenim en compte l’exigència del recorregut, i sobretot, que estem a principi de temporada.
La primera fèmina en arribar ha estat la Isabel Pinheiro assolint la 3a posició de la categoria F13 amb un temps de 2h04’58”. Les següents en arribar han estat la Concha Gil i la Maria Jesús Carrillo assolint un temps de 2h06’14”. Han fet tota la cursa juntes, ja que s’estan preparant per fer la Behovia-San Sebastián el mes vinent. La Concha va assolir la 1a posició de la categoria F14. Enhorabona!!. Finalment va arribar la nostra debutant del Campionat Social i de la distància, la Montse Claramonte. Va fer un temps de 2h29’32”. Era la seva primera mitja i s’ha atrevit a fer-la en una de les més complicades del calendari. Bon esforç!! "Resultats" "Fotos"