45ª BEHOBIA-SAN SEBASTIÀ

La U.A.RUBÍ va enviar una petita expedició a una de les curses més espectaculars dels calendari atlètic popular. La clàssica donostiarra és, sens dubte, la millor cursa que hem disputat fins ara. Mai havíem vist tanta gent animant durant tot el recorregut i això que hi havia temporal. Tots hem coincidit que aquesta cursa té uns al·licients que la fan especial, com són el nombre de participants, el públic, el recorregut, els patrocinadors i aquest any hem d’afegir les hostils condicions climàtiques que l'han fet encara més èpica. En un altre aspecte que hem coincidit és que volem tornar a fer-la, però amb unes condicions climàtiques més favorables per gaudir-ne de l’estància i de la cursa en si mateixa.
Per al que respecta als resultats obtinguts, creiem que han estat dintre de les possibilitats de cadascú, tot i que li donem una importància relativa, ja que la finalitat d’aquestes sortides és fer pinya entre nosaltres visitant la ciutat. El primer del club en arribar ha estat en José Manuel Santamaría aturant el rellotge en un magnífic registre de 1h21’57” i en la posició 818 de la cat. Sènior. Gran cursa del nostre company. Seguidament va arribar en Brígido Aranda obtenint un temps de 1h23’09” i arribant en la posició 317 de la cat. veterà. Un xic més tard van arribar plegats en Miquel Merino i en Vicente Blasco, encara que en Miquel va fer millor temps i millor posició per 5 segons. En Miquel va fer 1h24’47” obtenint la posició 430 de la cat. veterà i en Vicente va fer 1h24’52” assolint la posició 1292 de la cat. Sènior. El següent en arribar va ser en Toni Bernal aconseguint un temps de 1h28’04” i en la posició 671 de la cat. Veterà
En categoria femenina van participar les inseparables Concha Gil I Maria Jesús Carrillo. Van fer tot el recorregut juntes aconseguint un temps de 2h 05’58”. La Concha va assolir la posició 112 de la cat.veterà II i la Maria Jesús la 535 de la cat.veterà. Finalment, va arribar la Montse Claramonte aconseguint un temps de 2h 14’12” i assolint la posició 1126 de la cat. Sènior. La Montse va rebaixar considerablement la seva marca sobre aquesta distància.
Des de la secció de fons volem animar als atletes del club a que participin l’any vinent de la propera sortida a proposar. *Fotos*