Cursa dels nassos - Sant Silvestre 2009

Com marca la tradició, les Sant Silvestres tanquen l’any atlètic popular. El passat 31 de desembre, es va celebrar la Cursa dels Nassos – Sant Silvestre de Barcelona, amb un gran èxit de participació, arribant a meta un total de 7.572 corredors, entre homes i dones. La victòria va ser per en Carles Castillejo (CD AA), que va batre el Rècord de Catalunya de 10 quilòmetres en ruta amb un temps de 28'41”. En categoria femenina la victòria va ser per la catalana Rosa Morató, que també va batre un rècord, però en aquest cas, el d’Espanya de 10 quilòmetres en ruta amb un temps de 32’ 06”.

El recorregut de la cursa va ser força interessant i atractiu, circulant paral·lel al mar fins arribar a l’hotel Arts i la torre Mapfre, després vàrem continuar per la zona de Pla de Palau, el lateral del Parc de la Ciutadella, el Teatre Nacional de Catalunya, la Torre Agbar, aquest any no estava il·luminada i el darrer tram transcorria per la llaaaaarguíssima Avinguda Diagonal.

Per al que respecta als atletes de la U.A.RUBI només van participar 5 atletes. En Vicente Blasco va obtenir marca personal en la distància, amb un temps de 38’45” i una meritòria posició (lloc 481), tenint en compte la gran participació. Un xic més tard va arribar en Miquel Merino (lloc 507) aconseguint un temps de 38’54”. Ja el tenim en forma!!! En Federico Haba va assolir la posició 1266 amb un meritori temps de 42’27”. Cal tenir en compte que el nostre company surt d’una lesió i encara no està prou rodat. Més tard va arribar en Miguel Martínez en la posició 7125 realitzant un temps de 1h04’35”. En categoria femenina va participar la Montse Claramonte obtenint la posició 575 amb un temps de 55’39”. Bon temps de la Montse, ja que es va apropar bastant a la seva millor marca personal.
Des de la secció de fons us volem desitjar un bon any 2010. Recordeu que la següent cita del Campionat Social és a la Mitja de Terrassa el dia 17 de gener. Apunteu-vos!!! *Resultats*