16ª Mitja Marató Pla de l’Estany

El passat 7 de març a Banyoles es va celebrar la 16ena edició de la Mitja Marató del Pla de l’Estany. El circuit començava i acabava amb un preciós paisatge donant la volta al conegut llac de Banyoles. La part central del circuit era bastant ondulada i en el km. 10 començava una exigent pujada que posava als corredors en el seu lloc. La cursa va tenir una acceptable participació, 587 atletes arribats. Cal tenir en compte que coincidia amb la Marató de Barcelona.
La participació de la U.A.RUBI va estar representada per 5 atletes. El primer del club ha estat en Vicente Blasco que entrava en la posició 29 de la general amb un temps de 1h 23’46”. Seguidament va arribar en Miquel Merino arribant en la posició 34 de la general i 5è de la seva cat. realitzant un temps de 1h 24’19. El següent va ser, en Toni Navas, que debutava en la distància arribant en la posició 91 de la general assolint un magnífic temps de 1h 29’04”. Un xic més tard va arribar en Fede Haba en la posició 165 marcant un temps de 1h 34’19”. Cal valorar la seva cursa, ja que encara continua una mica tocat de la lesió. Finalment, va arriba el nostre actual “correcamins”, Antonio Cantón en la posició 215, aconseguint un temps de 1h 37’08”.
Per altra banda la Mari Carmen i la Montse Claramonte van fer la volta al llac de 6’5 kms. Van anar juntes durant tot el recorregut assolint un registre de 34’56”.
I per acabar, volem agrair la gran col·laboració de l’Elisenda, ja que va realitzar les tasques de monitora mentre tots suaven la samarreta de la U.A.RUBÍ. *Resultats*
Aquest mateix dia en David Iglesias es va atrevir a fer la Marató de Barcelona i la va acabar en la posició 3827 amb un meritori registre de 3h 35'43". Enhorabona David!!