87a JEAN BOUIN

El passat diumenge el nostre company Jose Maria Fernández va participar en 87a edició de la Jean Bouin de Barcelona a la cursa internacional aconseguint un fantàstic resultat. Va arribar en la 23a posició de la general assolint un magnífic temps de 33’43”. En aquesta cursa van participar atletes de gran prestigi internacional com el guanyador final Kiprono Menjo, els magrebins Driss Lakhouaja, Mohamed Benhmbarka i Ilias Fifa, els espanyols Manuel Penas i Sergio Sánchez i finalment els catalans José Rios, Pol Guillen i Nacho i càceres.
A la Cursa Open van participar 4 atletes de la U.A.RUBÍ. El primer atleta en arribar va ser Antonio Saavedra en la posició 236 de la general i el 19è lloc de la cat. VMB, assolint un fenomenal registre de 38’16”. Seguidament va arribar en Jordi Porrera en la posició 306 de la general i aturant el rellotge en 39’10”. Un xic més tard li va tocar el torn a Gerard Ceinos aconseguint la posició 3404 de general i marcant un temps de 49’29”. En categoria femenina va participar la Ruth Doménech assolint la posició 103 de la cat. VFA amb un temps de 51’16”. *Resultats*