XX MEDIA MARATON DE VALENCIA

Aquest cap de setmana una petita expedició de la U.A.RUBÍ ha participat en XX Media de Maratón de Valencia. Aquesta cursa organitzada per la S.D. Correcaminos de València està agafant un nivell important de participació i de popularitat en el calendari estatal, gràcies a la gran organització i al suport de grans patrocinadors, 8013 inscrits i garebé 7000 atletes arribats. El keniata John Nzau Mwangangi amb1h01:10 i la també keniata Joyce Chepkirui amb 1h09:25 han estat els guanyadors absoluts de la prova. El recorregut era totalment pla i transitava per grans avingudes, així com llocs emblemàtics de la ciutat com la Av. Del Puerto, Plaza de la Reina, la ciudad de la Artes y las Ciencias i en la part final el circuit de Fòrmula 1. Ara bé les condicions climatològiques no han estat del tot favorables, ja que durant tot el matí un fort vent ha fet que les marques dels corredors empitjoréssim una mica.
Per al que respecta als resultats obtinguts, creiem que han estat força positius dintre de les possibilitats de cadascú, tot i que li donem una importància relativa, ja que la finalitat d’aquestes sortides és fer pinya entre nosaltres visitant la ciutat. El primer del club en arribar ha estat en Vicente Blasco amb un temps de 1h25’32” i en la posició 413 de la general. Seguidament va arribar en Toni Bernal assolint un registre de 1h32’46” i arribant en la posició 32 de la cat. Veterà D. Un xic més tard va arribar en José Varón aturant el rellotge en 1h36’09” i en la posició 60 de la Cat. Veterà D. En categoria femenina es van aconseguir uns excel·lents resultats. Isabel Pinheiro va pujar al 2n lloc del podi en la cat. Veteranes E, assolint un temps de 1h52’24”. Seguidament va arribar Lea Morgenthaler amb un temps de 2h07’15” i en la posició 211 de la cat. Sènior. Un xic més tard va arribar la Concha Gil, assolint la 2a posició de la cat. Veterana F fent un temps de 2h 12’38”. I finalment va arribar la Fàtima Pinheiro enregistrant un temps de 2h20’10 assolint la posició 15 de la cat. Veterana D. *Resultats per categories*