21a MITJA MARATÓ DE BARCELONA


El diumenge 30 de gener es va celebrar la 21a edició de la mitja marató de Barcelona. El recorregut de la mitja transcorre pels principals carrers de la ciutat de Barcelona (La Rambla, Avinguda Paral·lel, Gran Via, Avinguda Diagonal,...), sent considerada com una mitja molt ràpida, ideal per a fer marques, tot i la pluja caiguda durant la cursa. Aquest any és el primer que és organitzada per ASO, RPM Racing i l’Ajuntament de Barcelona (mateixos organitzadors que a la Marató de Barcelona), sent el resultat una mitja perfectament organitzada, i que en molts moments recordava a la cursa Bombers. Els guanyadors de la cursa, ambdós kenians, han estat Peter Kosgei, amb un temps de 1h02'19", i Priscah Jeptoo, amb un nou rècord femení de 1h10’08’’. Aquest any, el nombre total d’atletes que han finalitzat la prova ha estat de 6.905.

La participació de la Unió Atlètica Rubí ha estat representada per 5 atletes, 4 en categoria masculina i 1 en categoria femenina. El primer del club ha estat en Javier Cid, assolint marca personal amb un temps de 1h29’41”, seguit de David Iglesias, també amb marca personal i un temps de 1h31’12’’. A continuació han arribat en José Joaquim Pinheiro, amb un registre de 1h32’13’’ i Francesc Iglesias, amb un temps de 2h07’41’’. En categoria femenina la Isabel Pinheiro, ha finalitzat amb un temps de 1h54’38’’. Pròxima cursa Mitja Marató de Gavà, us hi esperem! *Resultats*

Nota: s’ha actualitzat el calendari del campionat social en base a les últimes dades previstes a cada cursa (cal entendre aquest calendari com una previsió, donat que hi han curses que encara poden modificar la seva data). Aviat es convocarà una reunió per decidir si s’incorpora alguna cursa més als mesos de març i abril, donat que han quedat força buits.