33a CURSA POPULAR BARRI DE SANT ANTONI

El passat diumenge 23 de gener es va disputar a Barcelona la tradicional cursa de 10 kms del Barri de Sant Antoni amb una extraordinària participació, 3.232 atletes arribats. La cursa ha estat dominada per l’atleta magrebí Driss Lakouaja assolint un temps de 29’46”. En categoria femenina la victòria se l’ha emportat la Meritxell Calduch amb un temps de 35’17”. La cursa va començar a les 9:30 hores, amb un recorregut molt planer, ideal per tal d’assolir marques personals, tot i el temps força fred que es va patir a la ciutat de Barcelona.

De la U.A.RUBÍ han participat 5 atletes. En Jordi Porrera ha arribat en la posició 276 assolint un registre de 39’29”. Seguidament van arribar en Javier Cid, assolint marca personal amb un temps de 40’18”, i a pocs segons Fede Haba, amb un temps de 40’24’’. En Fede tot i que ha acabat la cursa bastant tocat del tendó d’aquil·les, confiem que estigui totalment recuperat per la propera cursa. La Lea Morgenthaler, també ha assolit marca personal amb un temps de 48’36’’. Finalment ha arribat en Santiago Arencibia, amb un registre de 49’02”. Propera cursa Mitja Marató de Barcelona, us hi esperem! *Resultats*