XII SAN SILVESTRE BARCELONESA DE SANT CUGAT

Fins a 29 atletes de la UAR van participar al XII edició de la San Silvestre Barcelonesa de Sant Cugat. Ha estat una cursa amb cert marge de millora per part de l’organització. Amb un desplegament organitzatiu d’aquesta envergadura caldria tenir més cura dels detalls importants d’un esdeveniment esportiu, però de ben segur que hauran pres nota per l’any proper. El recorregut tenia algunes pujades i canvis de direcció que trencaven constantment el ritme, ara bé aquí si cal felicitar a l’organització per l’atractiu circuit, ja que es passava pel costat del Monestir i per carrers del centre de la ciutat. Per al que respecta als resultats han estat força interessants. Fins a 6 atletes han arribat per sota de 40’i 9 atletes més per sota de 45’. Cal destacar l’actuació d’en José María Fernández assolint la 23a posició de la general i 6è de la seva categoria amb un temps de 33’44”. I també la d’Antonio Saavedra arribant en el lloc 74 i també 6è de la seva categoria amb un temps de 37’30”.*Vídeo de la cursa*

En categoria femenina la participació ha estat excel·lent, la UAR mai havia estat tant representada, fins a 9 dones es van disposar a acabar l’any corrent. Cal destacar l’actuació de les veteranes del club, la Isabel Pinheiro va guanyar en la seva categoria amb un temps de 50’39” i de la Concha Gil va assolir la 2a posició de la mateixa categoria amb un temps de 58’11”. Des de la secció de fons volem felicitar i animar a Ruth Domènech, Montse Claramonte, Fàtima Pinheiro, Mari Carmen Fernández, Tània Carpio, Dori Soto i Ana Pérez pel seu esforç realitzat i animar a les debutants a continuar corrent de tant en tant una cursa popular. *Resultats* *Fotografies*

Per altra banda 3 companys del club van decidir participar a la Cursa dels Nassos a Barcelona. En Ricardo Valenzuela va realitzar un magnífic registre de 38’45”. Després va arribar en Santiago Arencibia amb 46'51'' i finalment Antonio Tienda assolint un registre de 49'19''