MITJA MARATÓ DE BANYOLES

El passat 6 de març a Banyoles es va celebrar la 17ena edició de la Mitja Marató de Banyoles. El circuit començava i acabava amb un preciós paisatge donant la volta al conegut llac de Banyoles. La part central del circuit era bastant ondulada i en el km. 10 començava una exigent pujada que posava als corredors en el seu lloc. La cursa va tenir una acceptable participació, 542 atletes arribats. Cal tenir en compte que coincidia amb la Marató de Barcelona.
La participació de la U.A.RUBI va estar representada per 10 atletes. El primer del club ha estat l’actual líder del campionat en Toni Navas, que entrava en la posició 55 de la general amb un temps de 1h 26' 34''. Seguidament va arribar en Ricard Valenzuela, 1h 26' 55'' i José Manuel Santamaría, 1h 27' 08''. A continuació han arribat en Toni Bernal, amb un registre de 1h 29' 13'' i Jordi Porrera, 1h 30' 38''. Tots 5 classificants entre els 100 primers llocs de la general!!! Seguidament han arribat en José Joaquín Pinheiro, 1h 32' 52'', i aproximadament a 1 minut en Juan José Sánchez, 1h 33' 58''. Després han arribat en Javier Cid, 1h 35' 19'', Antonio Cantón, totalment recuperat de la seva lesió de genoll, amb un temps de 1h 50' 59'', i finalment en Lorenzo Blanco, amb un registre de 2h 09' 23''.
Posteriorment a la mitja marató de Banyoles vam realitzar una visita turística al poble de Besalú i vam dinar tots plegats. *Fotografies*
Aquesta és la última mitja marató del campionat social d’enguany. Els primers classificats de la U.A.Rubí a les 6 mitges maratons disputades han estat: Toni Navas (2), Jordi Porrera (1), José Varón (1), Toni Bernal (1) i Javier Cid (1). Propera cursa Bombers de Barcelona, aquest any hi ha un màxims de 20.000 inscripcions, però recordeu que s’esgoten en pocs dies, el termini comença el 10/03/2011 a les 17:00 hores, us hi esperem! *Resultats*