CAMPIONAT SOCIAL 2011/2012

El campionat social de fons d’enguany està a punt de finalitzar, pel que ja s’ha començat a treballar en la propera edició. La idea és poder anar consensuant una proposta de calendari de curses a aprovar a la propera reunió de la comissió de fons, i que en principi es convocarà pel dissabte 16 de juliol a la tarda (es realitzarà la corresponent convocatòria les setmanes prèvies).
Es pretén millorar la qualitat del campionat sota dues premisses principals: distribuir raonadament les curses en calendari per tal de fomentar que el grup de la U.A.R. que assisteixi a cada event sigui el més nombrós possible, i potenciar la participació femenina en constant increment. Per tant, es proposen els següents canvis:
  • Delimitar la duració del campionat del 15 de setembre al 15 de juny.
  • Delimitar les curses del campionat a dos x mes + el cros social (a ser possible amb una setmana lliure entre prova i prova).
  • Dividir la classificació en femenina i masculina (la puntuació femenina correspondria a l’algoritme habitual = millor temps femení/temps femení x 100).
  • Atorgar un premi correcamins femení i un masculí.
  • Dividir el calendari en 3 fases. Es decidiria un calendari inicial del 15 de setembre al 31 de desembre, per tal de conèixer amb la màxima exactitud les dates reals de cada prova (i així evitar solapaments com els ocorreguts aquest any). Posteriorment, prèvia reunió de la comissió de fons es decidirien les següents fases 1 de gener a 31 de març, i 1 d’abril a 15 de juny.
Per tant, agrairíem feu servir el fòrum per enviar les propostes de curses pel calendari de la primera fase (15 de setembre – 31 de desembre). Considerant que s’està pensant en 9 curses de 10km, 5 mitges maratons i 4 curses de muntanya (3 fases del campionat). La idea es recollir totes les propostes fins el dijous 14 de juliol a les 19:00 h, i així portar el llistat de les curses més votades a la reunió.
Agrairíem també feu arribar, a través del fòrum, els vostres suggeriments sobre els canvis proposats i/o la conveniència de realitzar-ne d’altres, així com valorar la conveniència d’incorporar la Marató de Barcelona dins el campionat social.