CURSA DEL PAPIOLET 2011


El passat diumenge 7 d Agost es va celebrar la 6ª edició de la Cursa del Papiolet a Sant Jaume dels Domenys, prop de Vilafranca del Penedès i que va comptar amb la participació de companys del Club.
La Cursa de 8Km transcorre en un 85% per camins de terra donant la volta al poble en mig de vinyes i amb un circuit de pujades i baixades força divertit, amb un final urbà en asfalt en la plaça del Poble. Com que la cursa forma part de la Festa Major hi ha un ambient molt agradable i acollidor, desprès de la cursa un sorteig amb un munt d’obsequis posen el punt i final amb molt bona nota a aquesta Cursa popular, ben organitzada i amb gran participació dels veïns que assoleixen cada any un bon número de participants, prop de 300 atletes. Més informació.
En la part esportiva sensacional Dani Pons, segon en la categoria,11ª posició general, temps de 31:50 a 4 minuts del guanyador, R.Valenzuela, posició 17ª general temps de 32:28, J.J.Sanchez Tebar, posició 46, temps 35:15 i el J.J.Pinheiro, posició 49, temps 35:28. Resultats força bons tenint en compte les dades i la gran participació d’atletes de diferents club com RunnersWorld Tarragona. Resultats.