XV CURSA DE LA VINYA 2011

Aquest diumenge 4 de setembre es va disputar a Sant Llorenç d’Hortons la XV edició de la Cursa de la Vinya. Una cursa de 10kms que transcorre el 80% del seu recorregut per camins forestals. La cursa en categoria masculina ha estat guanyada per l’atleta de Vilafranca del Penedès Manuel Torres, enregistrant un temps de 34’49”. En categoria femenina la victòria ha estat per l’atleta del Baseamado.com Mercè Pérez amb un temps de 44’30”. Per al que respecte a la participació de la UAR, cal destacar l’actuació d’en Dani Pons, totalment recuperat de l’operació, arribant en la posició 21a amb un excel·lent temps de 40’57”. Un xic més tard, va arribar en Ricardo Valenzuela en el lloc 38 enregistrant un temps de 42’35”. A pocs segons va arribar en Jordi Porrera en la posició 45a amb un temps de 43’04” i finalment entrava en Toni Tienda en el lloc 135, marcant un temps de 49’35”. Bones marques de tots plegats dintre de les seves possibilitats, si tenim en compte el recorregut força ondulat i el moment de temporada que ens trobem. Felicitats a tots plegats! *Resultats* *Fotografies*