23a Mitja Marató de Granollers

El passat diumenge 1 de febrer es va disputar la Mitja Marató de Granollers amb la participació estel·lar del campió olímpic Samuel Wanjiru i la gran Marta Domínguez, com era d’esperar van ser els guanyadors de la cursa. Els catalans José Rios (CA Manresa) i Rosa Maria Morató es van classificar tots dos en tercera posició.
La mitja marató de Granollers és una de les curses més valorades del calendari estatal, on participen atletes de primera fila. La participació també va ser bastant bona, gràcies a que el patrocinador oficial ofereix un obsequi de qualitat, aquest any han acabat la cursa 4886 atletes.
Per al que respecta a la participació de la U.A.RUBI, només ha participat un atleta. En Miquel Merino ha realitzat un temps de 1h 24’ 01”, assolint marca personal baixant en més de 2 minuts la seva anterior marca, que va fer dos setmanes abans a la mitja de Terrassa. Aquest atleta està demostrant un gran estat de forma, ja que cada vegada que participa en una cursa aconsegueix marca personal. Enhorabona i a per la pròxima!!!