19a Mitja Marató de Barcelona

El diumenge 8 de Febrer va tenir lloc a Barcelona una de les mitges maratons més rapides de Catalunya, la Mitja Marató de Barcelona. El recorregut era molt pla i ràpid, idoni per fer bones marques, l’únic inconvenient va ser el fred al principi de la cursa i el vent en algunes parts del circuit.
Aquesta mitja ha tingut una progressió impressionant per el que respecta a la participació, passant a ser la segona de Catalunya, van finalitzar 3.879 atletes.
L’atleta kenyà Alex Kirui, amb un temps de 1h02’25”, va ser el guanyador absolut de la prova, mentre que la corredora etíop Dergeneseh Shisraw, amb un temps de 1h11’19”, va ser la primera dona en arribar la meta.
De la U.A.RUBÍ van participar només 3 atletes. En Vicente Blasco va assolir un temps de 1h25’33” aconseguint marca personal rebaixant en quasi 2 minuts la marca anterior, en José Manuel Santamaría va assolir un temps de 1h25’45”, només 12 segons més, aconseguint la seva millor marca de l’any. Cal dir que aquests dos atletes van córrer quasi tot el recorregut de la cursa junts, oferint un estat de forma similar. En Federico Haba va assolir un temps de 1h37’15” en la primera cursa que participa del Campionat Social.
Així doncs, ens veiem a la pròxima cursa puntuable, el 22 de febrer a Sant Boi, cursa de 10Kms. Esperem que hi hagi una major participació del nostre club. Animeu-vos!!!