15a Mitja Marató Pla de l'Estany


Aquest diumenge a Banyoles s’ha celebrat la 15ena edició de la Mitja Marató del Pla de l’Estany. El circuit començava i acabava amb un preciós paisatge donant la volta al conegut llac de Banyoles. La part central del circuit era bastant ondulada i estava marcada per una exigent pujada que posava als corredors en el seu lloc. Cal felicitar al Club Natació Banyoles per la bona organització de la cursa i pel seu atractiu disseny del recorregut.
Finalment hem tingut sort i el temps ens ha respectat, el cel estava bastant nuvolat i només al final de la cursa ha començat a ploure una mica. Aquesta prova també ha superat la seva participació aconseguint millorar-la amb 627 atletes arribats.
Per al que respecta a la participació de la U.A.RUBI cal dir que només ha estat representada per 3 atletes. Abans de tot, ens agradaria donar la benvinguda a un nou company que s’acaba de fer soci i ja ha debutat al Campionat Social, aquest company és en Daniel Pons.
El primer del club ha estat en Miquel Merino que entrava en la posició 9 de la cat. VET45 amb un temps de 1h 24’56”. Molt bon temps i molt bona posició si considerem que no l’ha pogut preparar pels problemes musculars als bessons que va patir la setmana passada. El següent ha estat, en Vicente Blasco arribant en la posició 27 de la cat. VET35 realitzant un temps de 1h 26’49”. També bon temps si tenim en compte la pujada que hi havia, ja que aquest atleta pateix molt en les pujades exigents i finalment Daniel Pons arribant en la posició 34 de la cat. SEN M aturant el rellotge en 1h 30’01”. Magnífic debut del nostre company en la primera cursa que realitza aquest any. També cal destacar la tasca realitzada per la companya d’en Daniel Pons, la Montse, ja que ha estat l’encarregada de fer el reportatge fotogràfic.