24a Cursa Popular Vila de Sant Boi

Avui a Sant Boi del Llobregat s’ha celebrat la 24ena edició de la cursa de 10 kms. El circuit era bastant ondulat i a la part final hi havia una exigent pujada que castigava durament als corredors. La matinal atlètica ha estat molt agradable, fent una temperatura ideal per gaudir del nostre esport preferit. Aquesta cursa ha aconseguit la millor participació de la seva història amb 900 atletes arribats.
Per al que respecta a la participació de la U.A.RUBI cal dir que ha millorat ostensiblement. Han participat 8 atletes
El primer del club ha estat, com no, en Brígido Aranda que entrava en la posició 11 de la cat. M4 amb un temps de 38’12” fent una cursa, com sempre de menys a més. A poc més d’un minut ha arribat Jose Manuel Santamaria aconseguint un meritori registre de 39’13” i assolint la posició 73 en la categoria M3. A pocs segons ha arribat en Vicente Blasco aturant el rellotge en 39’45”, aconseguint l’objectiu que era baixar dels 40 minuts. Una mica més tard va arribar Abel García Carretero, en la posició 138 de la cat. M3, assolint un temps de 42’42” fent un meritori esforç en la seva primera cursa del Campionat Social. Després va arribar un altre debutant del Campionat, Antonio Cantón, realitzant un temps de 45’01” i ocupant la posició 61 en la categoria M4. També cal destacar el seu esforç, ja que surt d’una lesió en la planta del peu.
Després d’aquesta colla de grans atletes, va entrar el veterà del club, en Lorenzo Blanco aconseguint una magnífica 9a posició en la categoria M6 realitzant un temps de 49’30”. Bon debut, Lorenzo!!
En la categoria femenina van participar Isabel Pinheiro amb un temps 50’21”, aconseguint la 4a posició de la categoria F5, a només 7 segons de la 3a posició, llàstima!!, i Concha Gil amb un temps de 55’12” aconseguint guanyar en la categoria F6. Enhorabona Concha!!!
A l’apartat de fotos podeu gaudir d’un ampli reportatge fotogràfic de la cursa, realitzat per en Miquel Merino que avui no ha pogut córrer per una inoportuna lesió. Agraïm l’oferiment i dedicació del nostre company en aquesta tasca. "Resultats" "fotos"