9a Cursa Atlètica Cicuit de Catalunya

Aquest diumenge, 26 d’abril, s’ha celebrat a Montmeló la 9a edició de la Cursa Atlètica Circuit de Catalunya. Aquesta cursa té la particularitat de que es disputa en el conegut circuit automobilístic. Sota el lema de “Mulla’t i Corre per l'Esclerosi Múltiple” es planteja un gran repte: el de millorar el rècord de participació aconseguit a l’edició anterior per recaptar fons destinats a projectes d’investigació impulsats per a la Fundació Esclerosi Múltiple i també té l’objectiu de consolidar-se entre les curses més importants de Catalunya.
El traçat sembla pla, però no ho és pas. Té dos pujades lleugeres bastants llargues que no deixen agafar un ritme estable i la recta de meta és tan llarga que es fa molt avorrida. Llàstima del temps que no ha acompanyat i ha caigut un xàfec important durant el transcurs de la cursa.
Per al que respecta al participació de la U.A.RUBÍ ha estat de 5 atletes.
El primer del club en arribar ha estat, en Federico Haba arribant en la posició 123 de la general amb un temps de 41’16”. Molt bé!! Estàs mantenint un gran estat de forma. Una mica més tard va arribar Abel García Carretero, en la posició 255 de la general, assolint un temps de 43’49”. Aquest atleta està mantenint una bona regularitat. Després va arribar en Luís Cambra, la segona cursa que participa, en la posició 554 de las general amb un temps de 47’35” realitzant un meritori esforç, ja que encara no es troba en la seva millor forma. Finalment va arribar en Jordi Revenaque, que mica en mica, va millorant el seu estat de forma. Recordem que surt d’una lesió i ha estat molt de temps aturat. En Jordi va realitzar un temps de 54’27”. També cal fer menció del nostre company Antonio Cantón que va assistir a la cursa, però va tenir d’abandonar per una fatídica gastroenteritis. Coses que passen!!
Des de la secció de fons felicitem l’actuació dels nostres companys i animem a participar en la propera cursa puntuable, la Cursa de muntanya de Collserola, el 17 de maig. Us hi esperem!!