9a Cursa de Muntanya de Rubí

Aquest diumenge 19 d’abril s’ha celebrat al bosc de Ca N’Oriol de Rubí la 9a edició de la Cursa de Muntanya organitzada pel Centre Excursionista. La matinal atlètica ha estat fantàstica, bon temps, bon ambient i gran participació. El recorregut de la cursa ha estat força exigent, aquest però, s’ha fet més amè gràcies al bonic entorn del paisatge. Cal felicitar al Centre Excursionista per la seva gran organització i per l’èxit de participació, ja que han aconseguit atraure a molts atletes de la ciutat i rodalies tancant les inscripcions en arribar al límit establert.
Aquesta vegada si que la participació de la U.A.RUBÍ ha estat a l’alçada de la nostra entitat aportant 15 atletes, a més a més aconseguit uns fantàstics resultats. La categoria de veterans ha realitzat una gran actuació. En Brígido Aranda arribava el 10è de la general aconseguint guanyar a la seva categoria de V1. En Lorenzo Blanco ha quedat 2n a la categoria de V3 i la Concha Gil, com no , ha guanyat a la categoria de FV3. També han participat fent un meritori esforç els veterans Antonio Cantón, Francesc Xavier Izquierdo, Toni Bernal (el nou president de la nostra entitat), Ricardo Mallol i Jordi Revenaque.
A la categoria sènior la participació de la U.A.RUBI també ha estat a una gran alçada arribant dintre dels 75 primers classificats. En Daniel Pons ha arribat el 22 de la general, en Toni Navas el 30, en José Manuel Santamaría el 37, en Federico Haba el 51, l’Ismael Blanco el 55 i l’Abel García el 71 de la general.
A la categoria junior la victòria també ha estat per un atleta nostre, en Javier Aarón Fernández, enhorabona!!
A l'entrega de premis va assistir el Regidor d'Esports Josep Antoni Serra i l'organització va sortejar diferents lots i pernils gentilesa del Mercat de Rubí.
Des de la comissió de fons volem felicitar a tots els atletes que han participat en aquesta cursa pel seu esforç i dedicació i agrair la tasca d’en Miquel Merino pel reportatge fotogràfic realitzat. Enhorabona a tots plegats!! "Resultats" "Fotos"