Mitja Marató de Granollers

El passat diumenge es va disputar la millor mitja de l’estat espanyol, la Mitja Marató de Granollers. Aquest any, també van convidar a atletes de gran nivell com són els keniates Robert Kipkoech i Erick Kibet. La nostra representació va ser a càrrec de l’incombustible Chema Martínez. Per aquest mateix ordre van arribar a línia de meta. En categoria femenina, va passar el mateix, domini aclaparador de les keniates Joyce Chepkirui i Mònica Jepkoech. Encara que la madrilenya Azucena Díaz va arribar la tercera a pocs segons.
Per al que respecta a la U.A.RUBÍ, la participació va ser molt interessant, ja que es van aconseguir marques importants. Va ser divertit arribar a la Garriga, meitat de la cursa, amb 4 components del club junts. Justament quan començava la tornada cap a Granollers, el grup es va desfer i cadascú va córrer segons les forces que quedaven. Tot i així, les diferències van ser mínimes, si considerem la distància de la prova. També cal destacar, el debut del nostre company Mario Molina en la distància. Com sempre, la primera mitja se sol recordar i de ben segur que la recordarà. Segur que ell ja ho entén.
El primer del club ha estat en Vicente Blasco que entrava en la posició 257 de la general amb un temps de 1h 23’33”, assolint marca personal de la distància. Després va arribar en Dani Pons en la posició 298 i amb un temps de 1h 24’13”, aconseguint també marca personal. Seguidament, va arribar en Miquel Merino en el lloc 314 assolint un temps de 1h 24’22”, demostrant una gran millora respecte a la Mitja de Terrassa. Darrere d’ell va entrar en José Manuel Santamaría aconseguint la posició 367 amb un temps de 1h 25’10”.Un xic més tard va arribar Antonio Cantón, en el lloc 1540 amb un temps de 1h37’18”, millorant en gairebé 3 minuts respecte a la Mitja de Terrassa. A continuació va arribar el debutant de la distància, en Mario Molina en la posició 3360 amb un meritori temps de 1h48’47”. Després, va arribar el nostre company Jorge Revenaque, en la posició 4565 i aturant el rellotge en 2h 04’26”. Cal dir que en Jorge està tornant a agafar la forma, després de diverses lesions i llargues aturades per molèsties físiques. *Resultats*