Mitja Marató Gavà-Castelldefels-Gavà 2010

El passat diumenge 21 de febrer es va disputar la Mitja Marató de Gavà-Castelldefels-Gavà amb una gran participació, 2014 atletes arribats. El circuit era bastant pla, idoni per fer grans marques, encara que tota la part final tenia un petit desnivell que no et deixava córrer de forma còmoda.
De la U.A.RUBÍ es van desplaçar 5 atletes El primer del club ha estat en Vicente Blasco que entrava en la posició 143 de la general amb un temps de 1h 23’14”, rebaixant en 19 segons la seva marca personal de la distància. Després va arribar en Fede Haba, que retornava després de diverses lesions, en la posició 717 i amb un temps de 1h 35’12”, bastant bé!, si considerem el temps que ha estat aturat. A poc més d’un minut va arribar Antonio Cantón en el lloc 787 assolint un temps de 1h 36’27”, rebaixant en gairebé un minut respecte a la Mitja de Granollers. Seguidament va entrar en David Iglesias aconseguint la posició 906 amb un temps de 1h 36’59”. Un xic més tard va arribar en Jorge Revenaque, en la posició 1849, aturant el rellotge en 2h00’20” i millorant el registre en gairebé 4 minuts respecte a la Mitja de Granollers. *Resultats*