CURSA BOMBERS 2011

El diumenge 10 d’abril es va celebrar la tradicional cursa Bombers de Barcelona. El recorregut, en general pla, amb la lleugera pujada inicial del paral·lel i la baixada final de Via Laietana, el fan idoni per tal d’assolir marques personals. L’edició d’enguany com sempre s’ha caracteritzat per una excel·lent organització (si bé és cert, que la gran quantitat de participants d’aquest any dificultava el córrer amb llibertat als primers quilòmetres. La cursa ha estat caracteritzada per una forta calor (25º), no habitual per a aquestes dates, i que recordava alguna cursa dels mesos d’estiu. Els guanyadors de la cursa han estat en Ayad Lamdassem en categoria masculina i Natàlia Rodríguez en categoria femenina. Aquest any, el nombre total d’atletes inscrits ha estat de 20.441 (record de participació de la prova) i el d’atletes que han finalitzat la prova ha estat de 17.706.
La participació de la Unió Atlètica Rubí ha estat representada per 14 atletes, 10 en categoria masculina i 4 en categoria femenina. El primer del club ha estat en Román Mota amb un excel·lent temps de 38’02”, seguit d’en Jordi Porrera, 39’38’’, Javier Cid, 41’56’’ i Víctor Gimeno, 43’05’’. Tots quatre han tingut una forta davallada dels temps a la segona part de la cursa, probablement degut a la forta calor. També han participat els maratonians David Iglesias, Mario Molina i Francesc Iglesias, que disputaven la seva primera cursa després de la Marató de Barcelona. També han disputat la prova en José Manuel Serrano, debutant al campionat social d'enguany amb un temps de 46’57’’, Santiago Arencibia, 49’16’’, Toni Tienda, 50'00'' i Antonio Cantón, 51’30’’. En categoria femenina la primera en finalitzar ha estat la Lea Morgenthaler, assolint un magnífic registre de 47’55’’, i que la fa passar a encapçalar el campionat social femení, seguida de la Isabel Pinheiro, 54’21’’, i de la Tània Carpio i la Dori Soto, que entraven juntes a meta aturant el rellotge en 59’16’’. Pròxima cursa 10 km de La Llagosta, us hi esperem! *Resultats*
(Nota: degut a que la cursa bombers disposa d’un format propi de visualització de resultats, en el que no associa el club del corredor, és possible que falti algun atleta del club a la classificació. Si és així agrairíem ho comuniqueu a través del fòrum).