24a CURSA POPULAR DE LA LLAGOSTA


El diumenge 17 d’abril es va celebrar la 24a edició dels 10 kms de La Llagosta. El recorregut, en general força pla, i sense massificacions, el fan idoni per tal d’assolir marques personals. A diferència del passat diumenge (cursa Bombers de Barcelona), la temperatura ha respectat als corredors, i tot i que ha fet calor, no s’han sobrepassat els 20ºC. Els guanyadors de la cursa han estat en Samir Ait Bouychamane en categoria masculina (31’24’’) i Inna Lebedieva en categoria femenina (36’39’’). Cal felicitar a l’Ajuntament de La Llagosta i a Fondistes La Llagosta per la bona organització de la cursa. Una cursa del tot recomanable!! Aquest any, el nombre total d’atletes que han finalitzat la prova ha estat de 950.

La participació de la Unió Atlètica Rubí ha estat representada per 5 atletes. El primer del club ha estat en Jordi Porrera amb un excel·lent temps de 39’07”, resultat que el fa pujar a la segona posició del campionat!! El següent ha estat en Javier Cid, assolint marca personal amb un temps de 39’56’’. També han finalitzat la prova en José Pinheiro, 42’15’’, José Varon amb molèsties als genolls que li han frenat el ritme, 45’46’’ i Santiago Arencibia, assolint també marca personal amb un registre de 46’31’’. Pròxima cursa 10 km de Parets de Vallès, us hi esperem! *Resultats* *Fotografies*

RECORDEU que el termini per a inscriure’s de forma gratuïta a la cursa de muntanya de Rubí finalitza el proper 26 d’abril.

Notes: en alguns casos la classificació reflexa el mateix temps real que l’oficial (és a dir, no s’ha fet el descompte de catifa). Si algú ha observat algun error d’aquest tipus us agrairíem ho comuniqueu a través del fòrum, i es farà la corresponent correcció.
La cursa del Foc ha canviat de data al 26 de juny, el calendari ja s'ha actualitzat.