MULLA'T I CORRE PER L' ESCLEROSI MÚLTIPLE-MONTMELÓ 2011


La Cursa al circuit de Catalunya es ben coneguda pels atletes, el nostre Club també i va voler esta present amb una petita representació però molt entusiasta, el Ricard Valenzuela i el Juan Jose Sánchez Tebar es van desplaçar a Montmeló i van participar en la modalitat de 10Km, recordem que existia la possibilitat de fer un 3000 metres familiar i una milla, el Ricard i el Juan van anar acompanyats d’amics i familiars que van aprofitar per veure les instal·lacions i animar-los en tota la Cursa, tot plegat va fer un matí excel·llent per tots dos.

La Cursa amb una organització molt bona, permet corre pel traçat i l’asfalt perfecte del circuit sense cap obstacle que ens molesti, ni cotxes ni girs forçats,ni fums ni aquest llarg etc. que et trobes en altres proves, en fi, molt diferent a curses urbanes però amb tots els avantatges d’estar a prop amb aparcament sense problemes i una sèrie de detalls com WC sense cues, zona d’esbarjo per petits, vigilància i control de pàrking i accessos que la fan molt recomanable per participar.

En categoria masculina va guanyar Marc Otero del J.A Sabadell amb 32:54 i en fèmines Iolanda Riera 39:23. En Ricard Valenzuela va fer 38:24 lloc 42 general i en Juan Jose Sánchez 41:29 si bé per problemes amb el xip no va sortir a la classificació.