COURSE DES 3 PAYS - DREILÄNDER-LAUF

Vicente Blasco puja al podi en la categoria M30

El passat diumenge 22 de maig una nombrosa expedició de la U.A.RUBÍ va participar en la 21a edició de la Mitja Marató dels 3 Països. La cursa amb sortida i arribada a Basilea, disposava d’un recorregut que transitava per 3 països diferents: Suïssa, Alemanya i França, envoltant el Rin i creuant-lo fins a quatre vegades, tot mostrant uns paratges fantàstics durant tot el traçat de la cursa. La mitja marató va gaudir d’una excel·lent organització: un recorregut correctament senyalitzat, gens massificat, fins a 4 punts d’avituallament líquid i sòlid, animació a la sortida i un tracte especial per part de la organització cap al nostre club.

Per part de la U.A.RUBÍ van disputar la mitja marató un total d’10 atletes, 2 en categoria femenina i 8 en masculina. El perfil de la cursa en general ondulat i la forta calor patida (superior a 25ºC) no la feien una prova propícia per fer bones marques. Tot i això, cal destacar l’excel·lent resultat obtingut per Vicente Blasco, posició 9 de la general, i 3er de la seva categoria, assolint medalla amb un temps de 1h24’05, i Toni Navas finalitzant a la posició 20 de la general, amb un temps de 1h27’19". En Ricardo Valenzuela va arribar en la posició 31 enregistrant un temps de 1h28'57". També cal destacar l’excel·lent registre obtingut per Dani Pons de 1h35’07, després d’un llarg període d’inactivitat, i la marca personal assolida per la Lea Morgenthaler, 1h49’31". També han finalitzat la prova José Pinheiro, Miquel Merino, Javier Cid, Toni Tienda i Isabel Pinheiro. A la prova de 10km van participar 4 atletes més: Esther Peirotén, Montse Claramonte, Manuela Morales i Juan José Sánchez. *Resultats* *Fotografies*