II CURSA NOCTURNA CIUTAT DE L’HOSPITALET

El passat dissabte 30 d’abril es va celebrar la II Cursa Nocturna Ciutat de l’Hospitalet amb tot un èxit de participació d’atletes populars, al voltant de 4000 atletes inscrits a les curses de 5 kms i 10 kms. El recorregut era idoni per aconseguir bones marques, tot pla i amb grans revolts oberts. L’organització va estar força bé amb l’inconvenient que resulta gestionar dos curses a la vegada. La UAR va participar amb quatre atletes. El primer del club en arribar va ser en Vicente Blasco en la posició 42 de la general assolint marca personal amb un excel·lent registre de 36’48”. A continuació va arribar en David Iglesias en el lloc 410 de la general i amb un temps de 43’23”. Un xic més tard va arribar el nostre company Mario Molina en la posició 678 enregistrant un temps de 46’00” justos i finalment en Santiago Arencibia en el lloc 998 amb un temps de 48’28”. *Resultats*