11a CURSA DE MUNTANYA DE RUBÍ


ÈXIT DE PARTICIPACIÓ

Fins a 28 atletes de la UAR van participar a l'11a edició de la Cursa de Muntanya de Rubí, sent el club amb major nombre de corredors. La cursa amb sortida a l’era de Ca n’Oriol es desenvolupa als voltants de Rubí aprofitant els seus paratges naturals, disposant d'un excel·lent circuit de muntanya. El recorregut d'11km, tots ells per camins forestals, presenta una gran duresa, marcada pels seus constants desnivells (alguns d'ells força exigents, amb pendents superiors al 20%), i que en aquesta edició ha estat incrementada per la pluja caiguda durant la nit prèvia i a l'inici de la competició. Els guanyadors de la cursa han estat en David Serra en categoria masculina (42'11'') i Albada Blay en categoria femenina (54’46’’). Cal felicitar al Centre Excursionista de Rubí per l'excel·lent organització de la cursa. Aquest any el nombre total d’atletes que han finalitzat la prova ha estat de 375.
Pel que respecte als resultats han estat força interessants. En categoria masculina han finalitzat la prova 22 atletes. El primer de la U.A.Rubí ha estat en Toni Navas, amb un temps de 46'45'' i posició 12 de la general, seguit a pocs segons d'en Roman Mota, amb un temps de 46'53'' i posició 13 de la general, resultat que el fa pujar fins a la 5a posició del campionat social. En la posició 27 i 28 han arribat en José Manuel Santamaría i Ricard Valenzuela respectivament. En Brígido Aranda, amb un temps de 49'15'' va assolir la segona posició de la seva categoria. En categoria femenina han finalitzat la cursa 6 atletes. La primera del club ha estat la Lea Morgenthaler, amb un temps de 1h01'06'' i posició 9 de la categoria femenina, seguida de la Pilar Marcos, amb un temps de 1h03'25'' i posició 14 de la categoria femenina. Finalment, cal felicitar a la Concha Gil, 1a de la seva categoria. Enhorabona!!
Respecte el campionat social d'enguany, la cursa de Muntanya de Rubí coincidia amb els 10km de Cardedeu (sense participació de la U.A.R.) i 10km de Sant Quirze del Vallès (on va participar en José Varón, amb un temps de 43'49'' i quarta posició de la seva categoria). Després d'aquesta cursa, el nombre total de participants al campionat ha augmentat fins a un total de 54!!, cal recordar que el campionat social de l'any passat va finalitzar amb un total de 34 atletes, destacant la gran acceptació del campionat entre els socis del club. Propera prova del campionat Cursa per Collserola, igual que en edicions anteriors, al finalitzar la prova ens espera la piscina! recordeu portar tovallola i banyador! us hi esperem! *Resultats* *Fotografies*