25a CURSA DE NOU BARRIS

La 25a Cursa de Nou Barris organitzada pel Club d’Atletisme del barri Barceloní del mateix nom, va comptar amb presència dels atletes de la U.A.Rubí en un cap de setmana molt fruitós, que com sabeu hi va haver participació del Club en un munt d'esdeveniments.

Aquesta cursa ja veterana en el calendari popular consta de dues voltes de 5Km pels carrers de Nou Barris i no és de les més planeres precisament de Barcelona, però tot i això és còmoda de fer per l’amplitud dels carrers i el propi circuit que permet anar agafant oxigen tot i les pujades com la del carrer Fabra i Puig al Km 5. Com els darrers anys, totes les inscripcions van ser exhaurides i van participar prop de 1000 atletes.

Cal destacar també la bona situació de les dutxes i l'ambient festiu que envolta la cursa, emmarcada en el darrer dia de festa major del barri.

Respecte a la participació del club destacar que varis atletes van fer doblet, participant en la BTT de Mataró-Medijocs el dissabte i en aquesta cursa el Diumenge, com el J.J.Pinheiro amb un temps de 42:40 posició 153, i el Ricard Valenzuela amb 39:50, posició 71.